van der Meer coaching

Altijd online zijn

Home  >>  Uncategorized  >>  Altijd online zijn

Altijd online zijn

On april 20, 2017, Posted by , In Uncategorized, With 1 Comment

Multitasken, voortdurend online zijn, slaapgebrek, stress: het is allemaal meer dan een hinderlijke aantasting van je intellectuele productiviteit. Ben jij ook een gevangene van je (digitale) overactiviteit?

Als je daar niet makkelijk een antwoord op kunt geven, kun je eens kijken wat voor een antwoord je zou geven op de volgende vragen: 1. ik ga regelmatig laat naar bed omdat ik nog lang online was. 2. als ik me niet lekker in mijn vel voel of een beetje depressief of nerveus, dan is voor mij online gaan een welkome afleiding. 3. soms zit ik liever online dan dat ik met anderen afspreek. 4. ik merk dat ik er soms naar uitkijk om weer online te gaan: als een soort verlangen dat dan beloond gaat worden. 5. ik probeer regelmatig minder lang online te zijn maar dat lukt me niet.

Heb je op een aantal van deze vragen ja geantwoord? Misschien heb je dan wat aan mijn tips die ik in de komende periode op mijn blog zal zetten.

One Comment so far:

  1. M. schreef:

    Interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *